Vakantie voor een kind

Met alle liefde – en vooral met veel energie – zetten wij, de vrijwilligers van YMCA zomerkamp, ons in om ieder jaar een onvergetelijk kamp te organiseren. Hierin staat het plezier van het kind centraal. Eén van onze belangrijkste doelen is het laag houden van de deelnemersprijs. Immers vinden wij dat ieder kind een geweldige vakantie verdient en dat het inkomen van de ouder hierin geen rol mag spelen. Zelfs dan zijn er nog ouders die hun kinderen een vakantie gunnen, maar de deelnemerskosten simpelweg niet op kunnen brengen. Wij helpen ook die kinderen door namens hen beroep te doen op fondsen en organisaties die ons financieel ondersteunen om ook die kinderen op te vangen. Een belangrijke partner voor ons is Vakantie voor een Kind, die deelnemerskosten betaalt voor de kinderen wier ouders het geld even niet hebben.

Wij zijn erg blij met alle ouders die in ons werk geloven en altijd positief en enthousiast reageren op ons werk. Juist de ouders die naast het vergoeden van de deelnemerskosten extra geld meegeven om juist de kinderen te helpen die anders niet meekunnen helpen ons en de kinderen enorm. Maak daarom een donatie, zodat wij ons werk voor elk kind voort kunnen zetten!

Het fonds ‘vakantie voor een kind’ is een bescheiden fonds waar de
aangesloten verenigingen van YMCA Den Haag een beroep op kunnen doen.

Kinderen die door omstandigheden anders niet op vakantie zouden kunnen, worden hierdoor in de gelegenheid gesteld aan een YMCA zomerkamp van een van de aangesloten verenigingen deel te nemen.

Nederland is een relatief rijk land, ondanks dat zijn er nog steeds
kinderen in Den Haag en omstreken die nooit op vakantie gaan. Daarom organiseert YMCA Den Haag elk jaar enkele acties onder de naam ‘YMCA Vakantie voor een Kind’ om geld in te zamelen dat deze kinderen toch op vakantie kunnen met een van de zomerkampen van YMCA Den Haag.

Met elke 100 euro die binnenkomt kan 1 kind mee op vakantie. En veel kleine beetjes maken uiteindelijk ook iets groots, dus geen enkele gift is te klein.Vakantie voor een kind
€32 / €200